Buffé 2

Buffé

Dessert:

                                   30:-

Cheesecake vit choklad

Chokladmoussetårta

Fläderpannacotta

Chokladsufflé

Kladdkaka 


Creme brûlée med blåbär


                               

2 sorters kaka                                 10:-

Mjuk kaka                                        15:-

Nyhet

Favoriten


Marinarade majskyckling

Vitlöksrostad bulgur

Örtyoghurt

Favoritens potatissallad

Tomat- och spenatsallad med rödlök

Örtmarinerade kronhjärtan

Chilibakad laxfilé

Fetaost- och olivpaj

Balsamicomarinerad fläskfilé


Pris:  199:-/per pers


Örter och Vitlök


Örtbakad Fläskfilé

Tunnskuren majskycklingbröst med ört- och vitlöksmarinad

Kallrökt laxrulle med pepparot, gräslök och persilja

Rostad potatis med vitlök

Örtagårdsdressing

Bakad lök

Bröd och färskost


Pris: 175:-/per pers



Lyxig Buffé


Halv hummer

Västerbottenpaj med rödlök, löjrom och creme fraische

Gräddfilspannacotta med handskalade räkor och rostat

rågbröd

Skogschampinjoner stekta i vitlök, balsamvinäger och honung

Rostade rotfrukter

Citrusmarinerad majskycklingfilé

Blandad grönsallad med marinerad rödlök

2 sorters hembakat bröd & vispat örtsmör

Två sortes ost med kex och druvor


399:-/per pers



Höst buffé


Teriakimarinerat lax
Tunnbrödsrullar fyllda med rökt renstek- och kantarellfärskost
Chili- och yoghurtmarinerad kyckling
Rostade rotfrukter med örtolja, oliver, ruccola, fetaost och rödlök
Krämig pasta med Caesardressing och hyvlad parmesanost
Melonsallad med ruccola och rostade pumpafrön
Surdegsbröd
Smör


Pris: 175:-/per pers






Vårmeny


Enbärsmarinerad kinnekulle hjort

Basilikacheesecake

Örtmarinerade champinjoner

Säsongens sallad

Färsspett med bacon

Potatiskaka med purjolök och västerbottenost

Brieost

Surdegsbröd

Vispat smör


Pris: 175:-/per pers

Vill ni komponera ihop en egen buffé går det bra, hör av er för prisförslag

Nyhet

Nyhet