Bröllop

 

Vänercatering

 

Vänern

 

Löjrom från spiken med gräddfilspannacotta, syrad rödkål och brödchips

 

Vänergös med potatiskaka smaksatt med lagrad prästost från falbygdens ost och sås på vitt vin och havskräfta

 

Crème brûlée

 

325:-

 

välj till 3 sorters snittar för 40:-/port

Italia

 

Parmaskinka med syrlig sallad på vit sparris, charlottenlök och krasse

 

Helstekt kalventrecote med potatis och palsternacksgratäng samt rostad vitlökssky

 

vanilj och skogsbärspudding med karamelliserad lantmjölk och äppelkompott

 

295:-

Snittar

 

Minipaj med blandad svamp och timjan

Laxröra på kavring

Räkröra på krustad

Pirog med nattbakad fäskkarré

Lättrökt röding med syrad lök

Gräddfilspannacotta med löjrom och grädlök

 

välj till 3 sorters snittar för 40:-/port

Buffé 1

 

  • Gräddfilspannacotta med löjrom, rödlök och gräslök
  • kallrök laxrulle med fänkål, pepparrot och dill
  • Västerbottenpaj med friterad lök
  • Sallad på färsk pasta, räkor och kvisttomat
  • Varmrökt vänerlax med brynt smörmajo
  • Paté på abborre med kräftdipp
  • Sallad på färska betor, spenat och getost
  • Citronbakad kyckling med dragoncrem
  • Svampcheesecake
  • Tunnbrödsrulle med laxröra
  • Bröd och smör

 

225:-/ person

Buffé 2

 

  • Grönsparrissallad med parmaskinka och syrad smålökar
  • Terrin på blomkål, kallröklax och räkor
  • Lättrökt laxrygg med ingefärssoya
  • Rosastekt ankbröst med gulbetscreme
  • Sesambakad torsk med sockerärtor, charlottenlök och friterad palsternacka
  • Potatisallad med kapris, diijonsenap och rödlök
  • Sallad caprese
  • Laxcheesecake
  • Tunnbrödsrulle med viltröra
  • Bröd och smör

 

195:-/ person

Tillbehör ( ett potatistillbehör och en sås/ dressing ingår)

 

  • Potatisgratäng
  • Rotfruktsgratäng
  • Potatis och cheddarbakelse
  • Rostad färskpotatis

 

  • Bearnaisesås
  • Aioli
  • Rödvinsås
  • tzatiki
  • Fetaostcreme

 

 

Vänercatering Färgaregatan 1 53332 Götene Telefon: 0511-340034 E-post: Info@vanercatering.se