Dessert:
30:-
Cheesecake vit choklad
Chokladmoussetårta
Fläderpannacotta
Chokladsufflé
Kladdkaka
Creme brûlée med blåbär
2 sorters kaka 10:-
Mjuk kaka 15:-
Nyhet
Favoriten
Marinarade majskyckling
Vitlöksrostad bulgur
Örtyoghurt
Favoritens potatissallad
Tomat- och spenatsallad med rödlök
Örtmarinerade kronhjärtan
Chilibakad laxfilé
Fetaost- och olivpaj
Balsamicomarinerad fläskfilé
Pris: 199:-/per pers
Örter och Vitlök
Örtbakad Fläskfilé
Tunnskuren majskycklingbröst med ört- och vitlöksmarinad
Kallrökt laxrulle med pepparot, gräslök och persilja
Rostad potatis med vitlök
Örtagårdsdressing
Bakad lök
Bröd och färskost
Pris: 175:-/per pers
Lyxig Buffé
Halv hummer
Västerbottenpaj med rödlök, löjrom och creme fraische
Gräddfilspannacotta med handskalade räkor och rostat
rågbröd
Skogschampinjoner stekta i vitlök, balsamvinäger och honung
Rostade rotfrukter
Citrusmarinerad majskycklingfilé
Blandad grönsallad med marinerad rödlök
2 sorters hembakat bröd & vispat örtsmör
Två sortes ost med kex och druvor
399:-/per pers
Höst buffé
Teriakimarinerat lax
Tunnbrödsrullar fyllda med rökt renstek- och kantarellfärskost
Chili- och yoghurtmarinerad kyckling
Rostade rotfrukter med örtolja, oliver, ruccola, fetaost och rödlök
Krämig pasta med Caesardressing och hyvlad parmesanost
Melonsallad med ruccola och rostade pumpafrön
Surdegsbröd
Smör
Pris: 175:-/per pers
Vårmeny
Enbärsmarinerad kinnekulle hjort
Basilikacheesecake
Örtmarinerade champinjoner
Säsongens sallad
Färsspett med bacon
Potatiskaka med purjolök och västerbottenost
Brieost
Surdegsbröd
Vispat smör
Pris: 175:-/per pers
Vill ni komponera ihop en egen buffé går det bra, hör av er för prisförslag
Nyhet
Nyhet